Tips voor veilig schaatsen 2

maandag 22 april 2024






22-04-2024
Zoals we allemaal hebben ervaren was er afgelopen winter veel te weinig kou om het Wijchens Meer te laten dichtvriezen. Jammer, maar het is een feit.... Dat betekent ook dat de IJsclub dan geen inkomsten heeft en de kosten die jaarlijks terugkeren wel gewoon doorgaan. Die kosten, zoals onderhoud, stallingskosten van de Koek en Zopie container en verzekering moeten we dan betalen uit eigen middelen.

Omdat we al een aantal jaar geen inkomsten hebben, kunnen we elke financiële bijdrage en giften/donaties goed gebruiken. We zijn dan ook heel erg blij dat naast veel andere organisaties ook de IJsclub Wijchen onlangs van Stichting Vraag en Aanbod weer een mooi bedrag mocht ontvangen in verband met onze jaarlijkse kosten. We zijn Stichting Vraag en Aanbod dan ook heel erg dankbaar!!

We hebben begrepen dat ook zij nieuwe vrijwilligers kunnen gebruiken om een en ander draaiende te houden en op die manier dus vele andere organisaties financieel kunnen blijven steunen. Dus mocht u tijd en zin hebben, neem dan gerust contact met hen op.
Wilt u zelf een vrijwillige bijdrage of gift aan de IJsclub overmaken, dan zijn we daar uiteraard ook erg blij mee. Bankrekeningnr; NL52 RABO 0158 6730 77 t.n.v. IJsclub Wijchen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten